Samen op weg naar een gezonde leefstijl, zonder poespas en je hele gezin eet lekker mee

Je leefstijl omgooien klinkt zo makkelijk. Maar is best moeilijk. Wij helpen je graag op een gemakkelijke manier wél een gezonde leefstijl te creëren. 

Sinds juli 2021 zijn Wendy & Frederique gestart met Get Fit Girl.

Zij bieden een voedingsplan op maat doormiddel van een app. Hun motto: ‘Wij helpen jou om je doel te behalen. Wat je doel ook is, bij ons zit je goed’.
Het plan van GFG is geen dieet maar helpt jou een gezond voedingspatroon te creëren.

Door middel van een intake die persoonlijk wordt (dit mag natuurlijk ook via de app of mail) zorgen zij dat ze alle informatie over jou krijgen. Hierdoor kunnen Wendy & Frederique een perfect plan voor jou opstellen.
In de app die je kan downloaden na de intake kan je zelf aan de slag. Zij zetten een plan klaar maar je mag alles wijzigen als je daar behoefte aan hebt.
In de app zit een chat functie, hierin kan jij onbeperkt contact op nemen met Wendy & Frederique.
Zij zijn erg actief in de app en zullen jou snel van een antwoord voorzien.


Belangrijk om te weten; er wordt gebeld op volgorde van aanmelding. Dat kan betekenen dat je soms moet wachten.
Maar je kan al wel gebruik maken van de Facebook community.

Meer weten?

Je mag de meiden altijd een berichtje sturen.

 

Hoe tevreden ben jij met jouw leefstijl?

Zij gingen je voor 

Gesina - 16 kg 

Ik ben zo mega tevreden over Get Fit Girl. Zoveel afval pogingen gedaan waar ik altijd weer terug viel in mijn oude gewoontes. Normaal eten, normale boodschappen. Prima te combineren met een gezin. En een mindere dag en nog steeds resultaat. Ik ben een blij mens!

Nu -9 kilo. Kan wel huilen van blijdschap! 

Annet - 10 kg

In juni kwam ik in aanraking via instagram met het get fit girl programma. Eindelijk nam ik de stap om aan mijn gewicht te werken. Want erger dan het toen was wilde ik het niet laten worden. Inmiddels bijna 10 kilo lichter en meiden wat ben ik daar blij mee! Nog 1,5 kilo te gaan tot mijn einddoel! En het mooie is dat het niet als dieeten voelt, gewoon de normale dagelijkse boodschappen en mee eten met het gezin!

Wendy - 37 kg 

Als mede eigenaresse heb ik zelf ook het GFG plan gevolgd. Na mijn zwangerschap besloot  aan mijzelf te werken. Ik volgde adviezen van Frederique op en boekte al snel resultaat. Acht maand verder is er ruim 30 kilo af en zit ik lekkerder in mijn vel als ooit tevoren. Ik raad iedereen aan die niet 100% lekker in haar vel zit dit plan te volgen. Ik ben gemotiveerder dan ooit om jou te helpen jouw doel te bereiken! 

Marloes-10 kg 

-10 kilo en een gelukkig mens! Ik ben inmiddels een aantal maanden geleden begonnen met GFG en ik ben meer dan happy! Ik leef gezonder maar geniet zeker nog van alles! Lekker op mijn eigen tempo m’n voeding aanpassen en er veel gezonder en energieker uitkomen. Ik vind het top! 🥰


Wat wij jou kunnen bieden om je doel te bereiken 

Bestel de Get Fit Girl drinkfles met eigen opdruk naar keuze op > https://wecustomise.nl/product-categorie/drinkflessen/ Vergeet niet de kortingscode: GETFITGIRL te gebruiken voor 10% extra korting. 

Personaliseer je love drinkfles met je naam in de kleuren roze, blauw etc. Naast dat de gepersonaliseerde drinkfles er leuk uitziet, heeft het zo ook zijn voordelen vanwege de fruit infuser. Onze drinkfles met fruit infuser is handig in gebruik voor thuis of onderweg en geeft een boost aan je immuunsysteem, happy you!

Naast dat de drinkfles verschillende voordelen voor jouw gezondheid heeft, is deze ook nog eens geheel gemaakt van 100% BPA vrij plastic en heeft de drinkfles een capaciteit van 750 Milliliter, een sterk rietje en geef jouw drankje een smaakje met de fruit infuser. Voor het juiste kleurbehoud en om zo lang mogelijk plezier te kunnen ervaren van de gepersonaliseerde drinkfles, raden wij aan deze schoon te maken met warm water en zeep. Gebruik van bleekmiddelen en het schoonmaken door middel van een vaatwasser raden wij af, aangezien dit kan zorgen voor een minder lange levensduur.