Samen op weg naar een gezonde leefstijl, zonder poespas en je hele gezin eet lekker mee

Ervaringsverhalen


Jeanine - 10 kg 

In oktober 2021 ben ik gestart met GFG. Al maanden zat ik niet lekker in mijn vel en was ik ontevreden over mijn uiterlijk. Toen ik de vakantie foto's terug keek viel het op dat ik deze zomer op het strand altijd een T-shirt of topje aan had, ik droeg wijde kleding om mijn buik te verbloemen en jurkjes had ik permanent uit m'n kast verbannen. De knop moest om!! Ik heb me aangemeld bij GFG en heb de afgelopen 3 maanden veel geleerd over voeding, gezonde keuzes en beweging. Met als resultaat dat ik nu 10 kg kwijt ben. Toch is dat cijfertje op de weegschaal niet het belangrijkste. Ik voel me fitter, energieker en zelfverzekerder. Natuurlijk zie je nog steeds dat ik 3 kindjes heb gekregen, dat mag ook. Maar ik kan nu weer met trots naar mijn lichaam kijken en zeggen dat ik tevreden ben met hoe ik er uit zie.
Bedankt Frederique en Wendy voor de coaching en hulp ♡

Karin - 13 kg 

Ik heb al heel wat dingen geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken maar dat ging allemaal moeizaam. Na de zwangerschap zag ik Get fit girl en dacht ik ‘het zal wel weer niet werken’ maar ik dacht laat ik het gewoon proberen. Oktober begonnen en in 3 maanden tijd 13 kilo verloren zonder enige moeite - en ook ik eet nog steeds lekkere dingen als je maar de juiste balans hierin vindt. enorm dankbaar met de meiden van Get Fit Girl! 🙏🏻

Vera - 4 kg 

Week 3 - 4,1 en nu al mega trots. Ik was verslaafd aan cola en in het weekend lekker Malibu en jus. Ik ben nu echt bewust van wat ik eet en drink. Afgelopen zaterdag gewoon Chinees gegeten. Ik tel de dagen af naar maandag om weer opnieuw te wegen. Gouden tips van mij: cola zero is echt oké, lekker koud met Citroën drinken. Een baal dag? Morgen weer nieuwe dag.

Ester - 7 kg

Ik ben ruim 5 weken bezig met Get Fit Girl.
Sinds ik deze methode gebruik voel ik mezelf veel fitter. Ik heb longcovid en goede dagen zijn niet altijd vanzelfsprekend. Mijn voornaamste reden om dit te gaan doen was dat ik alles geprobeerd wil hebben om mijn herstel te bespoedigen.
Doordat er dagen zijn dat ik mezelf niet eens van de bank af kan sleuren werd mijn snaaigedrag ook steeds erger. Nu creër ik ritme in mijn eetpatroon , wat dan weer rust in mijn hoofd geeft en ik krijg de juiste balans qua voedingsstoffen binnen.
Mijn herstel zal nog tijd nodig hebben en er zullen zeker ook rotdagen komen en zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat GFG mij helpt, 1 day at a time….
Inmiddels ook 7kg gewicht verloren! Daar ben echt kei trots op!

Hendrica - 5 kg

Half december begonnen met reden dat de mama kilo d'r wel weer eens af mochten en weer lekkerder in m'n vel te komen nu inmiddels 5 kilo lichter. Zo mooi door gaan dacht ik zo :)

Roos - 7 kg 

Wauw zo blij met Get fit girl.
Door de andere dames blijf je super gemotiveerd maandag=weegdag. Dus dan wil je resultaat zien! Door gewone boodschappen te doen en te kijken in je dagmenu weet je precies hoeveel je kan eten. En het uitgebreide receptenboek geeft je iedere week weer nieuwe inspiratie.

Marloes - 10 kg 

-10 kilo en een gelukkig mens! Ik ben inmiddels een aantal maanden geleden begonnen met GFG en ik ben meer dan happy! Ik leef gezonder maar geniet zeker nog van alles! Lekker op mijn eigen tempo m’n voeding aanpassen en er veel gezonder en energieker uitkomen. Ik vind het top! 🥰

Anoniem - 2 kg

Wil even zeggen dat ik echt nog geen seconde spijt heb gehad van het lid worden.. de app is erg fijn met heerlijke gerechten en jullie persoonlijke aandacht is echt top 😊 blij mee!

Esmeralda - 10 kg

Via via op Instagram ben ik bij jullie terecht gekomen. Aantal jaren geleden ben ik zelf 30 kilo afgevallen in 2 jaar tijd. Maar in de loop van de jaren bijna alles weer aangekomen. Kon elke keer de knop niet omzetten. Toen ik alles had gelezen bij jullie is die knop omgegaan. Wat ik vooral heel belangrijk vond was dat ik brood mag eten. En dat is ook de reden dat ik vanaf 4 oktober. Bij jullie begonnen ben. Wat ik vooral heel makkelijk en vooral ook heel lekker vind zijn de recepten in de ap. Mijn man eet lekker met mij mee dus het voelt voor mij niet echt als afvallen. Want er staan echt lekkere recepten in de ap. Het gaat heel goed want de eerste mijlpaal van 10 kilo afvallen is gehaald. Ik ga lekker verder want het streefgewicht is nog niet gehaald.

Joke - 10 kg

September 2021;
Ik ben wat zwaarder dan ik zou willen, maar mis vooral energie. Ik zoek al langer iets om zo makkelijk mogelijk verbetering in de zaak te krijgen.
GFG kwam voorbij. Iets in mij dacht, de knop gaat hiermee om. Ik meldde me aan en ging aan de bak.
Ik ben inmiddels 3 maanden bezig met GFG. De 3 meest (veel/ongezond) eet gerelateerde maanden met Sint, Kerst enz. Maar hé, ik ben 10 kilo kwijt.

Januari 2022; Ik sta 1 keer per week op de weegschaal, ik ben nog geen week aangekomen en heb nog geen dag honger of trek gehad. De investering van het plan en later de app heeft zijn vruchten al flink afgeworpen, maar ik ga nog mooi even door. Dat er nu wat sport bij komt is top, dat kan mijn lijf naast de 8-10 duizend stappen per dag mooi gebruiken om dat volgende 10 kilo er af te knallen. Wendy en Frederique, ga zo door!

Danielle

Een verschil van 3 maanden, een verschil van - 7,3 kilo.
En dat is niet alles, ik slaap beter, ben gelukkiger met mijn lichaam én ben afgekickt van mijn jaren lange cola verslaving.

Dit moet anders dacht ik steeds vaker als ik in de spiegel keek. Ik was teveel aangekomen en zag er vaak opgeblazen uit (niet gek als je een fles cola per dag naar binnen werkt). Een regelmatig voedingspatroon, wat is dat?  Mijn ontbijt liet ik regelmatig staan en een tussendoortje wat is dat dan?  Resultaat snaaien in de avonduren en hup nog een glas cola naar binnen. Ja ik heb zelf geprobeerd hier mee aan de slag te gaan en meer balans te krijgen, maar naar aantal weken 'wat zeg ik dagen' zat ik alweer in mijn oude patroon.
Via social media kwam ik bij de dames van GFG terecht.
Aangemeld voor de groepsapp 'dit wil ik proberen'.
In het begin vond ik het erg moeilijk, ik maakte kleine stapjes maar ik viel af en dat is wat ik wilde.
Dit smaakte naar meer én hoe toevallig is het dat de dames van gfg juist toen de gfg app lanceerde.

Ik ben razend enthousiast en ga harder dan verwacht.
Waar ik eerst 0,5 per week afviel, knal ik er nu gewoon 1,8 in een week af.  Dus wat ik wil zeggen; twijfel jij over de app? Ik zeg doen, je krijgt er echt geen spijt!

- niet lekker swipen maar (net als op tinder, maar dan een beetje anders ;) )
- zet je weekmenu klaar, 2x klikken en je boodschappenlijstje is gemaakt
- heb je ondanks de duidelijke app toch nog vragen, dan mag je Frederique of Wendy altijd een berichtje sturen

Ik zeg WIN WIN WIN

Who run the world? GIRLS!

Jose 

Ik ben ondertussen bijna 9 kilo afgevallen sinds september toen ik mijn 1e liposuctie gehad. En volgens de arts is dat bijzonder omdat je bijna niet afvalt wanneer je in je liposuctie proces zit

Marcella - 10 kg

Ik heb mij aangemeld voor get fit girl, omdat ik mij niet lekker voelde in mijn eigen lijf.
Dankzij get fit girl ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen en ik ga nog even door om mijn doel te behalen en vervolgens op gewicht te blijven. Er is veel keuze uit verschillende recepten en mijn gezin eet zo nu en dan lekker met mij mee. Door de vele keus eet ik heel divers en is het langer vol te houden. Ik word bewust gemaakt van gezonde keuzes maken en bij vragen kan ik terecht via de chat. Er kan af en toe ook gewoon wat ongezonds worden gegeten, in combinatie met veel water drinken en voldoende bewegen is het allemaal prima vol te houden!

Sabina - 12.5 kg

Tijdens mijn zwangerschap heb ik totaal niet om mijn eten gedacht, want ja dikker werd ik toch wel.

Na mijn zwangerschap besloot ik te werken om mijzelf weer 'in shape' te krijgen. 

Ik ben nu vier weken bezig met het GFG plan en 12.5 kilo kwijt. Zo blij dat ik op een normale manier toch afval. Ik ben nog elke dag blij dat ik begonnen ben bij Get Fit Girl. 

Henriette - 

Op zich was ik redelijk tevreden over mijn gewicht maar ik wilde toch eigenlijk wel heel graag die laatste paar kilo kwijt en dit lukte maar niet. Aangestoken door het succes van Wendy heb ik mij toch aangemeld voor get fit Girls. Wat fijn om met zo'n voedingschema te kunnen werken. Lekker eten en genoeg om het goed vol te kunnen houden. Daarnaast het wekelijkse weegmoment wat toch wel stimuleert om je best te doen, en ik ben de laatste kilo's vrij snel kwijt. Sporten doe ik eigenlijk niet, wel probeer ik elke avond minimaal 5 km te wandelen. 

Nu ik op gewicht ben, probeer ik doordeweeks het voedingschema aan te houden en kan ik in het weekend iets minder streng zijn en eet ik echt wel eens een stukje taart of een patatje.

Met alle lekkere recepten uit het receptenboek en de tips voor lekkere, verantwoorde hapjes is het echt heel goed te doen om op mijn streefgewicht te blijven.

Jill - 7 kg

Het is lang geleden dat ik onder de 60 heb gewogen. Op mijn zwaarst was ik 67 kg. Ik heb geleerd door jullie om anders te eten. Ik snoep veel minder en maak gezonde keuzes. Bij mij had het er vooral mee te maken dat ik veel te veel snoepte. In het weekend at ik het liefst alles wat ongezond was. De juiste balans tussen gezond en ongezond eten heb ik nu te pakken! 

Jessica - 6 kg

Door jou hulp samen met Frederique is het zo veel fijner ❤️ blijft me zo motiveren. Op het moment met veel verdriet en stress. Maar ondanks dat blijf ik zo positief met het afvallen sport bewegen en vooral genoeg drinken. 

Kim - 5 kg

Al zolang ongelukkig door mijn gewicht. Toen ik Get Fit Girl voorbij zag komen dacht ik, ik probeer het gewoon! En ja hoor, ik kan nu al zeggen dat ik bijna vijf kilo ben afgevallen. Het plan is erg duidelijk voor mij. Op naar de volgende kilo's! 

Jetty - 3 kg 

Ik heb al veel geprobeerd om af te vallen. Tot diëtist aan toe. Niets hielp. En ik weet dat ik van de week nog baalde dat er bij de andere dames in de community wel kilo's af waren en bij mij niet. Tot dat ik vanochtend op de weegschaal stond en wat blijkt nu - 3 kilo! Het geheim? Ik heb al die jaren veel te weinig gegeten. Ik eet nu zoveel meer en val toch af! Als dit doorzet dames, dan is door jullie mijn leven veranderd. Jullie snappen het feest hier. Genoeg motivatie om door te gaan! 

Marlous - 5 kg

5 weken volg ik het plan van GFG en dan ben je jarig, je eet gewoon taart en gaat uiteten. En toch afgevallen als je op de wekelijkse weegdag. Dat laat voor mij zien dat het al een leefstijl begint te worden. Geniet van momenten en maak bewuste keuzes! 

Francis - 7 kg  

Super overzichtelijk, lekker eten en een fijne support. De eerste kilo's zijn eraf. Ik begin me steeds fitter te voelen en het is goed vol te houden. We gaan lekker op deze tour door! Ben er nog lang niet, maar moet gewoon een lange adem hebben. 

Rose

Ik vind het erg fijn dat ik tips krijg over dieetmenu’s en producten. Ook als het goed gaat geven we ekaar complimenten en gaat het wat slechter dan proberen we mekaar te motiveren. De foto’s van wat de groep eet vind ik fijn zodat ik een voorbeeld heb wat ik zou kunnen eten.