Samen op weg naar een gezonde leefstijl, zonder poespas en je hele gezin eet lekker mee

Home » Onze experts » Content creator Lizette

Lizette


Hi, ik ben Lizette, een creatieveling met een passie voor gezondheid. Als content creator en tekstschrijver zorg ik dat de social media kanalen gevuld zijn met de beste tips en de lekkerste recepten.


Als kind had ik al een slechte relatie met voeding, dat werd in mijn puberteit alleen maar erger. Ik wist wel dat ik niet goed bezig was, maar had ook niet de motivatie om er iets aan te doen. Elk jaar woog ik weer een paar kilo zwaarder.

Ik zat steeds minder goed in mijn vel en besloot uiteindelijk dat er iets moest veranderen. 

Vanaf dat moment heb ik allerlei diëten gevolgd om die kilo's kwijt te raken en werd ik een typische jo-jo. Ik haalde nooit mijn doelen, lekker eten voelde als zondigen en de motivatie was ver te zoeken. Mijn lichaam was helemaal de weg kwijt. Als dit allemaal niet werkte, wat dan wel? 

Inmiddels weet ik dat diëten helemaal niet werkt. Van de ene op de andere dag compleet je levensstijl omgooien ook niet. Met kleine stapjes kom je veel verder. Een gezond leven kan ook leuk en lekker zijn! En dat gewicht op de weegschaal? Dat vind ik nu minder belangrijk. Ik heb plezier in sporten, verbied mezelf niets en ben goed op weg naar het behalen van mijn doelen.
Als ik het kan, dan kun jij het ook!